• 2024-08-17

Västerås vände – i sista minuten | Allsvenskan

Västerås tog emot Kalmar under lördagen. I bottenmötet på Hitachi energy arena i Västerås stod värdefulla poäng på spel. Kalmar tog ledningen på tilläggstiden i den första halvleken. Dino Islamovic höll sig framme och gjorde mål för gästerna. Granath kvitterade – i en tilltrasslad situationVästerås kvitterade sedan genom Viktor Granath i en märklig situation. Max Larsson testade från distans. Samuel Brolin i Kalmarmålet styrde bollen i stolpen. Därefter studsade bollen ut igen, träffade Brolin och landade precis framför den framrusande Granath. Granath gjorde inga misstag när målet var öppet och kvitteringen var ett faktum. Simon Johansson frälste Västerås i matchens allra sista minut. Med en riktig drömträff. – Det är det värsta avslutet jag sett från Johansson som borrar in bollen i krysset, säger Stefan Lissol i Max.Matchen slutade 2–1.