• 2024-09-17

Real Madrid räddades i slutminuterna | Champions League

Åskådarna på Santiago Bernabéu hade knappt hunnit bänka sig för den andra halvleken – innan det rasslade i nätet.Och det var inte vem som helst som gjorde 1–0 för Real Madrid.24 sekunder in i halvleken rullade Kylian Mbappé enkelt in bollen i öppet mål. Målet var fransmannens första i Champions League för Real Madrid.”Mbappé tar över Madrid”, skrev den spanska tidningen Diario AS.Stuttgarts första på 13 årMen den spanska lyckan blev inte långlivad. I stället skulle Stuttgart göra sitt första Champions League-mål sedan säsongen 2009/2010. För i den 68:e minuten höll sig Deniz Undav framme med pannan – och nickade in kvitteringen för Stuttgart.Rüdiger matchhjälte i slutminuterna – och supertalangen målskyttSkrällen var på väg att bli ett faktum. Men med sju minuter från slutet nådde Antonio Rüdiger högst i luftrummet – och nickade in avgörande 2–1 för Real Madrid.Innan matchen var över skulle även Reals supertalang presentera sig i sin CL-debut. 18-årige Endrick sköt från distans och punkterade matchen till 3–1.För Real Madrid väntar Lille på bortaplan i nästa omgång. För Stuttgart väntar hemmamatch mot Sparta Prag.