• 2024-08-19

Premier League-debut för Lucas Bergvall | Premier League

Det spekulerades i att han kunde få chansen redan från start, men Lucas Bergvall fick inleda Tottenhams säsongspremiär på bänken.Men efter att Leicester kvitterat till 1–1 i den andra halvleken ville tränaren Ange Postecoglou få till en förändring – och gjorde ett kvadrupelbyte. I den 78 minuten skickade han bland andra in svensken på planen och PL-debuten blev ett faktum för 18-årige Lucas Bergvall. In på planen kom också Dejan Kulusevski och Tottenhams andra 18-årige supertalang, Archie Grey. Stjärna ut på bårBergvalls inhopp hade dock kunnat ske tidigare. För precis när svensken skulle komma in på planen skadade sig stjärnan Rodrigo Bentancur i samband med en hörna och matchen stannade upp. Han blev liggandes på planen och fick bäras ut på bår. Matchen pågår. Texten uppdateras.