• 2024-07-06

Inhopparen Filip Olsson räddade Sirius mot Mjällby | Allsvenskan

I den första halvleken tog Imam Jagne av sig tröjan han hade under matchtröjan. Mycket mer hände inte.Men i den andra halvleken på Strandvallen hände det mesta.Leo Walta, som spelade i Mjällby förra säsongen, kickade i gång dramat när han spräckte målnollan för gästerna. Sen gick allt fel för Sirius i fem minuter.Herman Johansson kvitterade i den 63:e minuten. Bara några sekvenser senare föll Melker Heier i straffområdet och ropade efter straff.– Det där kunde mycket väl ha varit straff. Melker Heier förstår ingenting, säger Max kommentator Björn Geijer.Men domaren friade. Och i den 65:e minuten nickade Herman Johansson in 2–1 till Mjällby.Straffdrama avgjordeSen var det Filip Olssons tur att hamna i hetluften.Han byttes in i den 83:e minuten och satte 2–2 i den 84:e. Målskytten blev liggande efter målet och tvingades kliva av.På tilläggstid var det Mjällbys tur att skrika efter straff efter en knuff. Den här gången pekade domaren på straffpunkten.I den 97:e minuten kunde Adam Ståhl göra 3–2 och se till att Mjällby tog hem den allsvenska återstarten.