• 2024-08-24

”Spurs” krossade Everton – efter Kulusevskis assist och jättetavla | Premier League

”Spurs” krossade Everton
– efter Kulusevskis assist och jättetavla | Premier League

Efter att ha bänkats i premiären fick Dejan Kulusevski chansen från start hemma mot Everton.Svensken tackade för förtroendet genom att spela fram Yves Bissouma – som också var tillbaka i laget efter en lustgasskandal.Bissouma dundrade in 1–0 efter 14 minuter.– Ett monsterskott efter mycket fint förarbete av Dejan Kulusevski, säger Viaplays kommentator Anders Bjuhr.Det andra målet skulle komma betydligt enklare för ”Spurs”. Evertons målvakt Jordan Pickford fick ett tillbakaspel men dröjde med passningen.Bergvall hoppade in på nyttHeung-min Son kunde stjäla bollen och rulla in 2–0 i öppen kasse.– Åh, så slarvigt av Pickford. Han tar på sig den tydligt och vad ska han annars göra? Det är helt och hållet hans misstag, säger Bjuhr.Mittbacken Cristian Romero stängde matchen när han nickade in 3–0 på en hörna och Heung-min Son dubblerade den egna målskörden till 4–0.Svenske jättetalangen Lucas Bergvall fick, precis som i premiären, hoppa in för Tottenham med drygt tio minuter kvar att spela.